EXPERTS EN REPRODUCCIO ASISTIDA

T’ajudem a aconseguir el teu somni

Posem al teu abast professionalitat, dedicació, tecnologia i motivació. I les nostres xifres d’èxit recolzen un treball seriós i compromés.

PROFESSIONALITAT
I CAPACITAT MÈDICA

A Instituto FIVIR t’espera un equip de professionals disposat a volcar-se per a que pugues ser mare.

Som conscients de que moltes dones viuen una etapa complexa davant la recerca d’un fill que no arriba de forma natural i per això oferim un recolzament integral.

El nostre equip està format per especialistes de dilatada trajectòria i amb experiencia internacional.

FUNDACIÓ
INSTITUTO FIVIR

La Fundació Instituto FIVIR naix a l’any 2010 per a promoure iniciatives de sensibilització i concienciació a la societat.

Fundación Instituto reproduccion asistida Fivir

PRIMERA VISITA INFORMATIVA

Un bon diagnòstic és el millor inici per a aconseguir un embaras.Durant el primer contacte el principal objectiu és avaluar la teua/la vostra situació clínica. Per això demanarem les analítiques corresponents o si el pacient ja les aporta s’analitzaran els resultats per a poder orientar cap a un determinat tractament de reproducció assistida o un altre. El ginecòleg pot també sol.licitar la realització de proves complementàries amb la intenció de identificar el motiu que està retardant la concepció.

La primera visita, a més a més, servirá per a que et donem determinadas pautes per a afavorir un embaràs. Obviament, també tractarem de donar resposta als teus dubtes i inquietuds. En acabar la visita mèdica el nostre departament administratiu te facilitarà un detallat pressupost per a que avalúes.

Si tens menys de 35 anys i busques un embaràs des de fa un any o des de fa sis mesos, si eres major d’eixa edat, demana cita i estudiarem el teu cas.

Fes realitat el teu somni

Tractaments personalitzats

Set de cada deu pacients del nostre centre es queden embarassades al primer intent

×
Skip to content