Fiv con Donació d’Ovòcits

És un tractament possible gràcies a la donació d’una cèl.lula femenina d’una dona de entre 18 i 35 anys a una receptora

QUÉ ÉS?

L’elecció de la donant es realitza a partir de les característiques físiques i analítiques de la dona receptora i la filiació entre amb dues quedarà a l’anonimat com marca específicament la Llei de Reproducció Assistida.

Els ovòcits donats són fecundats mitjançant Microinjecció Espermàtica (ICSI) amb l’esperma procedent de la parella de la dona receptora o bé amb semen de donant, originant embrions que seran transferits a la dona receptora.

En el cicle de recepció d’ovòcits, la pacient receptora rep un tractament hormonal senzill i còmode que permetrà, si és el cas, inhibir la funció ovàrica i prepara l’úter per a l’arribada d’un màxim de tres embrions.

La duració màxima de tot el procés és de dos mesos i dependrà fonamentalment de les característiques de la funció ovàrica de la parella receptora i de la resposta de l’endometri al tractament hormonal.

La donació no afecta a la fertilitat futura de la donant ni adelanta la edat de la menopausia, no incrementa el ric de cáncer ni fa guanyar pes

El tractament està dirigit a dones que han estat intervingudes quirúrgicament i no tenen ovaris o en el cas de que estos no funcionen per estar la dona a la menopausa o per haver rebut tractaments molt agressius com la quimioteràpia o la radioteràpia.

També és una alternativa quan la dona presenta un elevat risc de transmetre a la seua descendència algun tipus d’enfermetat hereditària o en el cas de que altres tractaments de reproducció assistida als quals s’han emprat ovòcits propis han fallat.

Fes realitat el teu somni

Tractaments personalitzats

Set de cada deu pacients del nostre centre es queden embarassades al primer intent

×
Skip to content