QUÉ ÉS FIVIR?

Per a Instituto FIVIR tu eres el més important. Per això tot el nostre esforç està dirigit a lograr el vostre somni.

I les nostres xifres d’èxit recolzen el treball diari seriós i compromést del nostre equip d’especialistes. Consulta sense compromís.

sello_sef2013_centro_colaborador

MOTIUS PER ELEGIR FIVIR

  • Posem a la teua disposició un equip de professionals del millor nivel en distintes especialitats i amb experiència internacional.
  • Disposem de la tecnologia més capdavantera i de les tècniques de reproducció assistida més revolucionàries per a ajudar-te a complir els teus desitjos.
  • Ens aboquem en cada pacient i oferim un tracte pròxim i personalitzat, conscients de que l’estat anímic de les futures mares és un factor a tenir molt present en qualsevol tractament.
  • La nostra clínica està ubicada en València, al costat de La Ciutat de les Arts i les Ciències,  amb fàcil accès i aparcament.
  • Les nostres xifres d’èxit són similars a les dels altres centres privats
  • No tenim llistes d’espera i t’atendrem amb rapidesa, en funció dels temps que t’interessen.
  • Te garantim la màxima discreció per a la teua tranquilitat

LES NOSTRES INSTALACIONS

Diseny i tecnología

FIVIR disposa de la tecnologia mèdica més capdavantera en matèria de reproducció assistida així com les tècniques més innovadores. Les instal.lacions del laboratori de reproducción assistida estan específicament dissenyades per a poder realitzar totes les tècniques.

Garantim un control diari de la temperatura, humitat i qualitat de l’aire ambiental així com un registre de totes les possibles variacions que puguen presentar les incubadores i la resta d’aparells per a que sempre estiguen en les millors condicions per a garantir la qualitat en el treball diari.


EQUIP MÈDIC

Dra. Marita Espejo

directora mèdica

La Doctora Espejo té una llarga i intensa trajectòria en medicina reproductiva.

Llicenciada en Medicina i Cirugia en la Facultad de Medicina y Odontología de la la Universitat de València. Va completar la seua formació com especialista d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital General de València i amb un doctorat en Medicina i Cirurgia amb la qualificació de Sobresaliente Cum Laude.

Vicente Eulogio Badía

Gerente


Maria Jesús Rupérez López

Departamento Internacional


Barbara Silvera Gijón

Bióloga


Silvia Arroniz Echevarría

Bióloga


Marina Cob Ferrer

Auxiliar de Enfermería


Vicente Chisvert Cuenca

Especialidad anestesiología

FUNDACIÓ INSTITUTO FIVIR

La Fundación de Instituto FIVIR naix en 2010 amb la finalitat de promoure iniciatives de sensibilització i concienciació en la societat. La medicina reproductiva és una disciplina que deu ser entesa com a una disciplina que deu ser atesa com una especialitat més i no ser un tabú com encara és en una part de la población. La Fundació també preten tornar a la societat amb la qual es relaciona part del benefici que li arriba d’ella.

Entre les seues activitat, la Fundació ha editat diversos llibres divulgatius, organitza cursos de formació i també campanyes solidaries, com la que des de fa anys impulsa per a arreplegar jogets en benefici de Creu Roja Española.

Fes realitat el teu somni

Tractaments personalitzats

Set de cada deu pacients del nostre centre es queden embarassades al primer intent

×
Skip to content